Mammaträning

Välkommen på mammaträning hos CrossFit Övik! 

Har du fött barn? Har du efter graviditet och förlossning haft en känsla av att bålstabiliteten förändrats? Eller har du besvär från bäckenbotten?

Linda, både instruktör hos oss och arbetande barnmorska, är ansvarig för vår mammaträning i smallgroup PT format. Linda är också certifierad Mamma Mage instruktör. Kursen bygger på MammaMage konceptet där vi lägger stor vikt vid bålstabilitet inklusive bäckenbottenträning. Varje pass tränar vi hela kroppen, både styrka och kondition. Alla som någon gång varit gravida är välkomna oavsett hur gamla barnen/et är. 

 

Kursen består av 6 tillfällen varav det första endast består av teori om vad som händer i kroppen under och efter en graviditet. Resterande kurstillfällen innehåller aktiveringsövningar, uppvärmning och självklart träning. Inga förkunskaper krävs. Kursen passar alla - vana träningsutövare samt de som inte har sådan stor träningserfarenhet.

Barn (inte syskon utan barnvakt - vi har ett loft/kök där man kan sitta om så behövs) är självklart välkomna under träningstillfällena. Kursen kan ses som en start för att sedan komma igång med träningen på egen hand.

 

Kursen kommer vara till störst nytta om du redan innan, mer eller mindre, gått igenom MammaMage appen (finns att ladda ned för en liten peng).

 

Platser: 8 deltagare 

Pris: 1000:-

Tid: 18.00 - 19:15 Söndagar, 6 kurstillfällen med start den 20/9

Plats: Vikingagatan 19

891 38 Örnsköldsvik.

Boxen ligger mittemot Mekonomen/HG:s Bilservice.


 

Parkering på stora planen alt. direkt till höger efter grindarna vid infarten


Har du någon annan fundering är det bara att höra av dig:
Telefon: 073-8177578
E-post: linda@crossfitovik.se

Denna sida är inte tillgänglig just nu.